Masuri de protectie Covid-19

În continuare puteţi plasa şi primi comenzile prin serviciul de Curierat Rapid.

În contextul actual legat de răspandirea infecţiilor cu noul coronavirus (Covid-19), dorim să vă informăm că Ridicările Personale ale comenzilor vor fi suspendate pe termen nelimitat până la îmbunătăţirea situaţiei.

Pentru protectia dumneavoastra, recomandam in continuare ca la primirea coletelor sa pastrati distanta de 1,5-2.0 metri, la fel la achitarea acestora. Pentru siguranta, este recomandabila si dezinfectarea imediata a mainilor dupa vehicularea banilor. Va recomandam folosirea modalitatilor de plata online pentru bunurile achizitionate (transfer bancar), pentru a evita manipularea fizica a numerarului.

IMPORTANT!

Dacă sunteți în autoizolare vă rugăm să selectați plata online, prin transfer bancar.

Dorim să evităm contactul dintre curier și persoanele aflate în autoizolare, conform legii, acestea nu pot avea contact direct cu alte persoane.

Va rugam totodată să precizaţi acest aspect al izolării la domiciliu în câmpul de comentarii înainte de finalizarea comenzii, sau trimiţând un email in acest sens la adresa [email protected]  pentru a lua măsurile de protecţie necesare! Vă mulţumim!

Telefon 

0745.942.933

E-mail 

[email protected]

[email protected]

PROGRAM DE LUCRU 

Luni- Vineri: 8:00 – 17:00

Sambata  &  Duminica  : Inchis

SC MEDMEDIA SRL

J08/149/2009

RO 25027826

Str. Durau, nr. 18 C  , Brasov

Capital social 200 ron

Email : [email protected]